Napisz opinie o firmę NRDB:

Polecam księgowość, kadry i płace NRDB

5,0 rating
31 października 2019

Prowadzę średnią spółkę. Około 2000 fv miesięcznie i 70 pracowników – 3/4 umowa o pracę, reszta w innej formie. Powiem TAK, jest to moje 3 biuro księgowe i najlepsze jakie miałem. Jak wszędzie są stresowe sytuacje, ale NRDB księgowość potrafi myśleć rozwiązaniami. Tak jak obiecałem Panie Adamie, piszę komentarz i polecam.

Firma produkcyjna Swrzędz

Polecam księgować w NRDB

5,0 rating
14 października 2019

Przeniosłem księgowość swojej firmy do NRDB. Polecam każdemu kto chce mieć rzetelną księgowość. Dziękuję i polecam.

Marcin Warszawa

Spółka z o.o. w NRDB – polecam

5,0 rating
27 września 2019

Panie Adamie dziękuję za sprawne załatwienie dokumentów. Spółka przejęta sprawnie i w miłej atmosferze. Dokumenty skrupulatnie sprawdzone, zaległości wyprowadzone. Polecam każdemu kto szuka dobrej i rzetelnej księgowości. Dziękuje całej załodze NRDB i polecam dalej.

Budik Michał

Polecam NRDB – rejestracja spółki z o.o.

5,0 rating
9 września 2019

Długo szukałem dobrego biura księgowego i znalazłem NRDB. Spółka zarejestrowana szybko i w miłej atmosferze. Praktycznie w 1,5 dnia! Koszt rejestracji 0 zł. Co więcej trzeba? Pozdrawiam i dziękuję!

Maciej – Wrocław

Rejestracja spółki w 2 dni. POLECAM

5,0 rating
21 sierpnia 2019

Rejestrowaliśmy spółkę – super. Szybko, na wesoło i skutecznie. Teraz współpracujemy w zakresie usług księgowych. Rynkowe ceny i rewelacyjna atmosfera. POLECAM

Matik – firma budowlana

Usługi księgowe – POLECAM

5,0 rating
15 sierpnia 2019

Polecam Biuro Księgowe NRDB – księgowość w rozsądnej cenie. Dobre rozwiązania dla przedsiębiorców. Pomogli mi dużo zaoszczedzić!

Martyks – koparki

Polecam NRDB – nowa spółka z o.o.

5,0 rating
6 sierpnia 2019

Polecam rejestrację spółki i księgowość w NRDB. Dokumenty przygotowane online, więc w siedzibie firmy tylko spotkaliśmy się na przeczytanie umowy oraz podpisy. Rejestrowaliśmy nową spółkę w poniedziałek. W środę już wszystko było załatwione. Jedyne opłaty to rejestracyjne 350 zł !!! Polecam i oczywiście księgowość prowadzę w NRDB.

Cezary – Swarzędz

Spółka z o.o. w dwa dni! Polecam.

5,0 rating
25 lipca 2019

Spóła zarejestrowana w dwa dni. Polecam NRDB.

Mirek

Nowa spółka w 2 dni! Polecam NRDB!

5,0 rating
11 lipca 2019

Polecam biuro NRDB! W poniedziałek usiedliśmy do rejestracji spółki, w środę wystawiłem pierwszą fv! Można zarejestrować spółkę w dwa dni? Pozdrawiam Pana Adama i dziękuję. Księgowość oczywiście prowadzę w NRDB!

Marek sp. z o.o.

Księgowość i ubezpieczenia — polecam NRDB

5,0 rating
8 lipca 2019

Dziękuję za miłą atmosferę i cierpliwość do mnie 🙂 Duża wiedza połączona z super obsługą. Po prostu fachowo i za razem tak jakoś rodzinnie 🙂

Ania

Polecam NRDB Swarzędz! rejestracja spółki z ograniczoną odpowiedzialnością

5,0 rating
24 czerwca 2019

Panie Adamie dziękuję za fachową i miłą obsługę. Spółka już działa i do tego księgowość w dobrych rękach! Polecam wszystkim księgowość w NRDB!

Michał sp. z o.o.

Polecam – usługi kadrowo płacowe NRDB

5,0 rating
14 czerwca 2019

Chcemy polecić księgowość NRDB. Od marca 2019 roku przenieśliśmy do firmy NRDB obsługę kadrowo – płacową. Jesteśmy zadowoleni z obsługi i ceny. Pozdrawiamy

Pizzeria Swarzędz

Księgowość dla działalności – NRDB dziękuje !

5,0 rating
28 maja 2019

Chciałbym wszystkim polecić Biuro Rachunkowe NRDB. Pomogli mi wyjść z zaległości jakie miałem w swojej firmie. Każdemu może się noga podwinąć do tego zaległości w ZUS i US. Pani Maria – Główna Księgowa w NRDB pomogła mi poukładać wszystko od nowa. Teraz mogę jedynie polecić NRDB i podziękować za super atmosferę i rewelacyjne rozwiązania. POLECAM

Marcin – sklep z odzieżą używaną Sobieskiego Poznań!

Rejestracja spółki – POLECAM NRDB SWARZĘDZ

5,0 rating
22 maja 2019

Szybko sprawnie i na temat 🙂 Spółka postawiona w sumie w 2,5 dnia. Księgowość super – ceny rynkowe. Nic tylko by teraz byli klienci 🙂 Pozdrawiam i polecam

Marek – mechanik Swarzędz

Rejestracja z NRDB nowej spółki przez internet!

5,0 rating
12 maja 2019

Chcemy polecić biuro NRDB za super obsługę. Zarejestrowaliśmy spółkę przez S24 mimo, że dzieliło nas 320 km 🙂 Pytań było wiele, nauki troszkę też. Cały proces rejestracji trwał chyba 2 godziny ale spółka już ma nadany KRS i możemy działać dalej. Księgowość zostawiamy w NRDB! Polecamy!

Sklep muzyczny z Gdańska

Księgowść dla sp. z o. o. – NRDB Swarzedz

5,0 rating
8 maja 2019

Prowadzę 4 osobową spółkę w Swarzędzu. Polecam biuro NRDB jako sprawdzonego partnera.
Cena, obsługa i atmosfera w skali do 10 oceniam na 10! Dziękuję i pozdrawiam.

Adam

Ubezpieczenie gurpowe dla firm w Warta

5,0 rating
2 maja 2019

Dzień dobry, wystawiam najwyższą z możliwych opinii. 5 gwiazdek z czystym sumieniem! Szukałem ubezpieczenia grupowego dla 5 pracowników. Firma NRDB przedstawiał mi kilka ofert. PZU, Generali, Wartę. Wspólnie porównaliśmy warianty i zdecydowałem się na ubezpieczenie z Warty. Teraz rozmawiamy o zmianie formy prowadzenia mojej firmy. Myślę, że jeszcze w tym roku będę miał swoją pierwszą spółkę z o.o. 🙂 Dziękuję Panie Adamie i jak obiecałem na rozmowie – POLECAM NRDB jako sprawdzonego partnera.

Maciej – firma budowlana Jasin

Prowadzenie księgowości przez NRDB w Swarzędzu – POLECAM!

5,0 rating
29 kwietnia 2019

Chciałem polecić firmę NRDB ze Swarzędza jako sprawdzonego partnera. Prowadzę mały zakład tapicerski, a mimo tego czuję się równorzędnym partnerem w rozmowach z NRDB. Miła partnerska relacja i dobra cena! Polecam każdemu, kto potrzebuje niedrogiej dobrej księgowości.

Sylwester – zakład tapicerski

Przekształcenie działalności gospodarczej w sp. z o.o. tylko z NRDB ! Polecam !

5,0 rating
25 kwietnia 2019

Prowadzę od ponad 15 lat firmę remontowo – budowlaną. Do grudnia zeszłego roku w formie działalności gospodarczej. Na przełomie grudnia / stycznia wraz z Grupą NRDB zarejestrowałem spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością. W biurze NRDB w Bogucinie pod Poznaniem złożyłem praktycznie dwa podpisy i stałem się prezesem w swojej nowej firmie. Dziękuje, polecam i widzimy się Panie Adamie w wtorek na kawie 🙂

Arek

Czy można prowadzić firmę bez ZUS? Tak z NRDB – polecam.

5,0 rating
10 kwietnia 2019

Witam, już po 5 min rozmowy z Panem Adamem wiedziałem, że to dobry kierunek. Miałem wiele pytań i jeszcze więcej wątpliwości… jak to będzie z tą sp. z o.o. TERAZ mogę polecić każdemu NRDB – rejestrację spółki i prowadzenie księgowości.

Michał – Gniezno

Grupa NRDB obsługuje mnie od lutego 2019 – POLECAM

5,0 rating
5 kwietnia 2019

W jednym miejscu księgowość, ubezpieczenia i teraz wspólnie robimy leasing na auto. NRDB dziękuje i polecam.

Mirek – sklep rowerowy swarzędz

Księgowość z Grupą NRDB – polecam!

5,0 rating
20 marca 2019

Księgowość mojej firmy u Pani Marii prowadzę już od 7 lat. Teraz Pani Maria pracuje w NRDB więc i moja firma jest w NRDB. Jak zawsze POLECAM i pozdrawiam cały zespół NRDB.

Sylwester – ubezpieczenia

Ubezpieczenie OC dla FIRM – NRDB na Dębcu

5,0 rating
5 marca 2019

Tak jak obiecałam – piszę pozytywny komentarz i chciałam zarazem podziękować Pani Michalinie za super obsługę i cierpliwość 😛 Miałam chyba 1000 pytań ale uzyskałam też 1000 odpowiedzi. POLECAM NRDB i oddział ubezpieczeń na Dębcu. Od maja na 100 % przenoszę do was księgowość – POLECAM NRDB!

Ania – kosmetyczka

Polecam NRDB jako sprawdzonego partnera – rejestracja spółki i księgowość!

5,0 rating
2 marca 2019

Firma NRDB w styczniu tego roku przekształciła moją jednoosobową działalność gospodarczą w spółkę z o.o. Miałem wiele pytań i wątpliwości. TERAZ już wiem, że wybór NRDB to był strzał w przysłowiową dziesiątkę. Koszty prowadzenia działalności spadły z około 1500 miesięcznie do 400 zł !!! Do tego niższy podatek 9% – Polecam NRDB !!!

Rafał

Księgowość w NRDB – polecam

5,0 rating
27 lutego 2019

Witam, prowadzę mały sklep w Kostrzynie Wlkp. Po wielu latach przeniosłam księgowość do NRDB. Jestem zadowolona z obsługi i ceny. Jak na razie super – oby tak dalej Panie Adamie.

Anna – Kostrzyn

Rejestracja sp. z o.o. przez NRDB – polecam !!!

5,0 rating
22 stycznia 2019

Dziękuje całej załodze za pomoc w rejestracji spółki z o.o. Cały proces trwał kilka dni. Obecnie NRDB prowadzi moją księgowość. Dokumenty głównie przesyłam mailowo – super sprawa ! POLECAM !!!

Michał

Z czystym sumieniem polecam firmę NRDB

5,0 rating
15 stycznia 2019

Nasza firma korzysta z usług księgowych w biurze NRDB i jednym słowem jest super. Zawsze wszystko wykonują sumiennie i na czas, a w razie potrzeby przypominają nam o wielu istotnych tematach związanych z prowadzoną przez nas działalnością gospodarczą. Rodzinna atmosfera, partnerskie relacje – bezcenne. POLECAMY !

Radosław
5
5,0 rating
5 z 5 ocen (na podstawie 47 ocen)
Znakomite opinie100%
Bardzo dobre0%
Zadowalające0%
Mizerne0%
Słabe0%